Foto’s en dia’s digitaliseren en overzetten

Foto album
Foto album
Dia's digitaliseren
Dia’s digitaliseren

Heb jij nog dia’s en je weet niet hoe je ze moet bekijken omdat je geen projector meer hebt. Of je wilt graag jouw dia of foto collectie met anderen delen via Social Media? Een mogelijkheid om jouw analoge dia’s of foto’s te digitaliseren en over te zetten is dan wellicht wat je zoekt.

Via deze service kunnen wij jouw ingeraamde 35mm dia’s overzetten naar een digitale drager zoals een Cd-rom, USB-stick of een externe harde schijf zodat jouw dierbare herinneringen altijd gewaarborgd blijft.

Je kunt kiezen tussen twee verschillende kwaliteiten. De standaard resolutie van 600 dpi om jouw dia’s op televisie te bekijken en voor fotoprints tot 15 x 10 cm.

Als je het materiaal bijvoorbeeld wil bewerken of op A4 formaat wil uitprinten kies dan voor de hoge resolutie van 1200 dpi. Andere resoluties zijn bespreekbaar.

Het digitaliseren van de dia’s gebeurt met een professionele diascanner. Hiermee kunnen wij jou een optimale kwaliteit en een snelle service garanderen. Het beeldmateriaal wel graag aanleveren in de juiste volgorde.

Foto/Dia slideshow

Daarnaast is het ook mogelijk een slideshow (diavoorstelling) van jouw dia’s of foto’s te maken zodat je deze via een DVD-speler comfortabel op televisie kunt bekijken. De beelden zullen dan met regelmatige tussenpozen op het televisiescherm verschijnen. Indien gewenst kunnen de beelden worden ondersteund met jouw favoriete muziek, teksten en eventueel effecten.

Kies je ervoor om het op DVD te laten zetten dan plaatsen wij daar standaard een navigatie menu op. Tevens worden de beelden als JPEG bestand opgeslagen (in een aparte map op de DVD). Deze kun je gebruiken om te bewerken of te printen.

Dit kan natuurlijk ook allemaal met jouw digitale foto’s!

Om wat meer over ons te weten >> Klik hier.

Veelgestelde vragen om uw materiaal over te laten zetten  >> Klik hier.

Voor enkele nuttige Links  >> Klik hier.

TERUG naar de homepage.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.