Hoe het werkt

Hoe het werkt
Hoe het werkt

U hebt besloten om uw geluid- of beeldmateriaal veilig te stellen en het op een DVD, CD of externe Hard Disk te laten zetten, maar u weet niet precies hoe dit aan te pakken of u vraag zich bijvoorbeeld af hoeveel minuten film er op de 8mm filmspoelen staat? Hieronder leggen we u duidelijk in vijf stappen uit hoe het bij ons werkt.

Stap 1: verzamel het materiaal.

U zoekt uw materiaal bij elkaar en nummert het eventueel in de volgorde dat u het wil laten overzetten. Dan gaat u bekijken hoeveel minuten film- of videomateriaal u hebt. Bij video staan het aantal minuten op de tape zelf. Bij de 8mm smalfilms is het iets omslachtiger. Via onderstaande tabel kunt u ongeveer te weten komen hoeveel minuten smalfilm materiaal u heeft.

Diameter spoel Aantal meters Aantal minuten
± 7 cm 15 m 3,5 min
± 13 cm 60 m 13 min
± 15 cm 90 m 20 min
± 18 cm 120 m 26 min
± 21 cm 180 m 40 min
± 25 cm 240 m 52 min

Stap 2: Vraag een offerte aan

Zodra u het aantal spoelen en minuten weet, ga dan naar onze pagina waar onze prijzen duidelijk staan aangegeven, om te kijken wat de kosten zijn. Klik hier voor onze prijzen!

U kunt ons ook mailen voor een prijsindicatie. Dan kunt u ook eventueel aanvullende wensen aangeven, bijvoorbeeld of u bepaalde achtergrondmuziek of teksten wil laten toevoegen of dat u extra exemplaren er bij wil hebben.

Stap 3: Drie mogelijkheden van transport

Langs brengen:

Als u akkoord gaat met onze offerte dan kunt u het materiaal langs brengen op ons inleverpunt in Stadskanaal. Dit gaat op afspraak per e-mail of telefoon. Hieronder de contactgegevens:

Inleverpunt:
Studio Maarten de Vries
Cereskade 4
9503 GB Stadskanaal

Telefoonnummer: 0599-618289 (Johan)
Telefoonnummer: 0597-854650 (Maarten of Ingrid)
E-mail adres: maarten@studiodevries.com

Opsturen:

U kunt het ook opsturen naar ons postadres in Oude Pekela. Verzend uw materiaal dan goed verpakt en altijd aangetekend, dit geeft u de hoogst mogelijke garantie op een veilig transport per post. Bij PostNL kost dit € 8,15 (t/m 10 kg). Via “track en trace” kunt u de status van het transport volgen.

Postadres:
Studio Maarten de Vries
Lubbermanswijk 17A
9665 NG Oude Pekela

Op laten halen en/of afleveren:

Een derde mogelijkheid is dat wij het ophalen of afleveren. Dit doen wij tegen een tarief van € 0,19 per kilometer. Dit wordt berekend vanaf het adres in Oude Pekela. Bestellingen boven de 500 euro kunnen in de directe omgeving van Oude Pekela en Stadskanaal gratis worden opgehaald en afgeleverd.

Stap 4: Uitvoering van uw opdracht.

Zodra wij uw materiaal in ons bezit hebben voeren wij de opdracht uit. Daarbij houden wij een levertijd van drie tot vier weken aan. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de gang van zaken. Als u er voor gekozen hebt om het op DVD te laten zetten dan krijgt u het geheel keurig in een DVD-doosje met een standaard inlay aangeleverd. Wilt u een hoesje met daarop snapshots uit uw eigen film- of videomateriaal klik dan hier voor een voorbeeld. Mocht u er voor gekozen hebben om het op een externe Hard Disk te laten zetten dan kunt aangeven in welk formaat u dat wil. Het meest gangbare formaat is MP4.

Stap 5: Uw opdracht is klaar.

Op het moment dat wij de opdracht afronden berichten wij u hierover. Afhankelijk van uw keus kan de opdracht samen met uw materiaal weer bij ons inleverpunt opgehaald worden of dat wij het retour sturen of langs brengen. Betaling kan zowel contant of middels een bankoverboeking. De factuur dient voor aflevering betaald te worden.

Wij weten hoe dierbaar en kostbaar uw herinneringen zijn. Neem daarom contact met ons op, ook als u verder nog vragen hebt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.