Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Maarten de Vries, en ben een gediplomeerd webpage designer. In het verleden heb ik de opleiding “Bouwkundig illustrator” gevolgd bij familiebedrijf “Studio Gosse de Vries” opgericht in de jaren 70 door mijn ouders. In een later stadium heb ik een aantal NHA thuisstudies gevolgd en afgerond op het gebied van het maken van websites en webwinkels.

Mijn partner Ingrid helpt mee in de zaak. Zij heeft een sales marketing training gedaan en is makelaar geweest, waar zij ook te maken heeft gehad met fotografische vormgeving. Daarnaast heeft Ingrid veel ervaring met verschillende computerprogramma’s en besturingssystemen.

Wij hebben elkaar ontmoet bij een medisch bedrijf waar we allebei jarenlang schoon en fijnmatig handwerk hebben gedaan in een cleanroom. Door de hoogwaardige en microscopische controle van het eindproduct hadden we een grote verantwoordelijkheid.

Teamwork

Wij zijn een enthousiast team en hebben allebei passie voor oud geluid- en beeldmateriaal. Dit in combinatie met onze achtergrond heeft zich op 26 november 2009 gevormd tot Studio Maarten de Vries. Een multimedia bedrijf, gespecialiseerd in creatieve audiovisuele en digitale producties waarbij er gewerkt wordt vanuit de locaties Stadskanaal en Pekela. Wij staan voor hoge kwaliteit, transparantie en klantvriendelijkheid.

Klik hier om het persbericht over ons te lezen, gepubliceerd op 3 april 2011.