Over ons

Het Team achter “Studio Maarten de Vries”

Graag stellen wij ons voor

Mijn naam is Maarten, 47 jaar, mede-oprichter van Studio Maarten de Vries. In het verleden heb ik de opleiding voor 3D-tekenaar gevolgd bij het bedrijf van mijn vader. Daarnaast ben ik een allround webdesigner met tien jaar werkervaring in het bouwen, beheren en onderhouden van dynamische gebruiksvriendelijke websites en webwinkels.

Mijn partner Ingrid, 40 jaar, is eigenares van Studio Maarten de Vries. Zij heeft Sales & Marketing Trainingen gevolgd en is makelaar geweest, waar zij ook te maken heeft gehad met fotografische vormgeving. Daarnaast heeft zij veel ervaring met verschillende computerprogramma’s en besturingssystemen.  Wij hebben elkaar in 2004 ontmoet bij een farmaceutisch bedrijf waar we allebei jarenlang microscoop- en fijnmatig werk hebben gedaan in een cleanroom.

Wij zijn een enthousiast team en delen allebei de passie voor het veilig stellen van historisch beeld- en geluidsmateriaal. Dit in combinatie met onze grafische achtergrond heeft in 2009 geleid tot het oprichten van “Studio Maarten de Vries”. Een professioneel Multimedia bedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren en overzetten van oude 8mm films en videobanden waarbij er gewerkt wordt vanuit de locaties Stadskanaal en Pekela.

Wij staan voor hoge kwaliteit, transparantie en klantvriendelijkheid.

Klik hier om het persbericht over ons te lezen, gepubliceerd op 3 april 2011.