Reacties van klanten

Beoordelingen
Beoordelingen

Overzetten naar DVD | Feedback klanten:

Marktplaats beoordelingen

Okken Geplaatst op 28 mar. ’16
Gekocht: 8mm films en VHS overzetten op dvd
Super resultaat! Goede kwaliteit en overzichtelijk aangeboden in dvd hoesjes met inhoudsopgave. Prima communicatie.

eduard.smits Geplaatst op 08 feb. ’16
Digitaliseren van familie films in Apeldoorn
Vorig jaar overleed mijn tante en wij erfden een schoenendoos oude filmpjes. Eerst heb ik een viewer gehuurd bij Maarten en daarna een aantal films laten digitaliseren. De service en hulp waren uitstekend. De kwaliteit van het resultaat was absoluut top, terwijl deze filmpjes 50 jaar oud waren en echt niet in goede staat. Echter op DVD, met een door Maarten gemaakt menu bleken de kleuren nog heel redelijk. Het is zeker heftig zulke oude familie-beelden in zo’n heel redelijke kwaliteit te zien, van zeer grote waarde voor onze familie. Ik kan Maarten iedereen van harte aanbevelen,
Ed Smits, Apeldoorn

Brakema Geplaatst op 08 feb. ’16
Digitaliseren films in Eelde.
Doet wat hij zegt!

arjan.verweij Geplaatst op 08 feb. ’16
Digitalisering van 8 mm films in Roden
Studio Maarten de Vriese heeft een stuk of 20 oude 8-mm filmpjes overgezet op DVD. Het resultaat was mooier dan verwacht, sneller klaar dan gepland, de communicatie erg plezierig en de levering prima. Zeer aan te bevelen!

J.Mittelmeijer Geplaatst op 07 feb. ’16
Digitaliseren 8mm films in Stadskanaal
Studio Maarten de Vries heeft voor ons, Historische Vereniging Carspel Oderen, zeer oude films gedigitaliseerd. Geheel behandeld naar onze wensen en een zeer goed product. Voor ons een adres om meer te gebruiken!

van Ballegooij
Koning W. A. Toren in beeld brengen in Rotterdam
Heel prettig om mee te werken. Correct, goede vakman met grote kwaliteiten. Kijk maar naar zijn records. Zeer aan te bevelen!

Jaap van Ballegooy

tonydegouw Geplaatst op 06 feb. ’16
Digitalisering van films in Tenerife Los Realejos
Ik heb 2x super 8 film late digitaliseren en ben zeer te spreken over Maarten de Vries. Hij komt zijn afspraken voor de vole 100% na en leverd top kwaliteit voor een klein bedrag ook nog in het tijd bestek wat hij aangeeft in zijn mail acuraat en snel. Ik was bezorgt dat mijn films verloren zouden gaan of niet aankomen per post maar dat was ongegrond omdat je goed wordt geinformeerd en de films ook zeker aankomen.

Jager Geplaatst op 06 feb. ’16
Overzetten film op DVD in Zeist
Ik heb single 8 filmpjes op DVD laten zetten. Zelf durfde ik er niets mee te doen omdat ze erg hard waren geworden en steeds afbraken. Maarten de Vries is goedkoper dan anderen , maar daar is kwalitatief niets van te merken. De communicatie is goed, ook over de aflevering die snel en conform de afspraken verliep. Petje af voor Maarten de Vries

de Bruijn Geplaatst op 05 feb. ’16
Digitalisering van films in Ijsselstein
Maarten de Vries heeft diverse spoelen met 8 mm films voor mij gedigitaliseerd en op een ext HD gezet. Hij communiceert helder en duidelijk via de mail. Hij mailt als je films bij hem aangekomen zijn. De kwaliteit was precies wat ik ervan verwachtte. Ik kon het bewerken en er zo een leuke dvd van maken. De tijd die nodig is komt ook overeen met wat hij erover mailt. Echt een aanrader.

Vera Geplaatst op 06 mrt. ’15
Films digitaliseren in Warffum
Wij hebben al onze super-8 films laten digitaliseren, ze zijn fantastisch geworden. Alles verliep perfect en werd geleverd tegen een scherpe prijs!

Crien Geplaatst op 06 mrt. ’15
Films overzetten op dvd in Amstelveen
Zeer tevreden over Studio Maarten de Vries. Er was in eerste instantie iets fout gegaan (waar niemand iets aan kon doen, zat in de kwaliteit van de oude films). Maarten reageerde snel en handelde adequaat. Uiteindelijk is het perfectafgehandeld. Zéér tevreden en aan te bevelen! Maarten visualiseert goed, dus laat weten wat hij doet en hoe lang het ongeveer gaat duren. Levertijd is snel en de kwaliteit is goed. Hulde.

Aldert Geplaatst op 06 mrt. ’15
verzamel DVD gemaakt in Groningen
prima werk.

Hoekstra Geplaatst op 06 mrt. ’15
Overzetten film naar DVD in Hoogezand
Onze trouwfilm op DVD laten zetten; we zijn er ergtevreden over. Zijn al weer aan het uitzoeken wat nog meer op DVZ kan!

Kaartenhuis Heeswijk Geplaatst op 05 mrt. ’15
8 mm omzetten in Heeswijk
netjes en goed gedaan

Garagesale Geplaatst op 08 sep. ’14
8mm film overzetten op DVD&harddisk in Amsterdam
Wij hadden al jaren een aantal 8mm filmpjes op zolder liggen. Na bij diverse soortgelijke bedrijven informatie ingewonnen te hebben, uiteindelijk gekozen voor Studio Maarten de Vries. Doorslaggevend was:

– Klantvriendelijk
– Zeer vlotte en correcte communicatie
– Scherp geprijsd
– Snelle verwerkingstijd

Echt een aanrader!

dick in orde Geplaatst op 28 aug. ’14
Overzetten oude films naar DVD in Maasland
Maarten de Vries is een service gevoelige man/firma. Snelle realisatie en bij onvolkomenheden/misverstanden repareert hij dit
zonder mitsen en maren. Ik kan hem ten sterkste aanbevelen

Leliefeld Geplaatst op 28 aug. ’14
8mm omzetten naar dvd in Berlicum
Prima! Prachtige kwaliteit, goede prijs! Ik breng er zo weer mijn 8 mm films heen om ze over te laten zetten op DVD.

jessica Geplaatst op 27 aug. ’14
8 mm film op DVD zetten in Boskoop
Ik ben zeer tevreden.In het begin een beetje eng om je lang bewaarde smal films op te sturen. Maar alles is zeer netjes, duidelijk en betrouwbaar afgehandeld! Ontzettend leuk om de films weer te kunnen bekijken.
Jessica Boskoop

Seaforth Highlander Geplaatst op 09 apr. ’14
8mm films overzetten op DVD in Zaandijk
ik werd keurig steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken, binnenkort verstuur ik weer een opdracht naar ze toe om videobanden over te laten zetten op dvd. de 3 stuks 8mm films van mijn moeder (meer dan 50 jaar oud) zijn keurig verzorgd en mooi op dvd gezet met als achtergrond aandacht voor detail, 8 mm film als plaatje. ik kan deze studio heel goed aanbevelen.

anjaliefersheideveld Geplaatst op 24 jan. ’14
Omzetten 8-mmfilmpjes naar DVD in Stadskanaal
Afgelopen december heb ik Studio Maarten de Vries de tweede opdracht gegeven om 35 jaar oude 8-mm films en een aantal videobanden om te zetten naar DVD. Net als de eerste keer ben ik zeer tevreden. De prijs/kwaliteit is super evenals de service. Zeer klantvriendelijk. Van harte bij u aanbevolen!
Anja Liefers, Drachten

n Geplaatst op 23 dec. ’13
DVD in hendrik ido ambacht
Wij zijn heel tevreden over de resultaten van Maarten de Vries. Werden heel vriendelijk tewoordgestaan en de verzending was ook heel correct. Wij zullen u altijd aanbevelen!!
Mvg Fam. Maaskant

kaas Geplaatst op 23 dec. ’13
8mm overzetten naar digital in Putten
zeer correct , snelle aflevering, ondanks mededeling dat het niet voor een bepaalde datum zou kunnen toch gelukt. super.

gerritis Geplaatst op 23 dec. ’13
Oude 8mm films op DVD laten zetten in Stadskanaal
Heb 2 maand geleden 6 stuks 8mm. bandjes laten digitaliseren naar DVD. Het waren 8mm. bandjes van verschillende tijdsduur en kwaliteit, sommige waren al wel 40 Jaar oud! Het resultaat vas verbluffend GOED. Bij deze mijn oprechte aanbeveling! Uitstekend!!

Met vriendelijke Groet
Gerrit S. Uit Eelde.

Jasper Schaaf Geplaatst op 30 okt. ’13
Oude Dubbel-8 films op DVD in Groningen
Ik had nog een aantal oude dubbel-8 films, meer dan 40 jaar oud en van matige kwaliteit. Om een keuze te maken heb ik eerst twee bedrijven 1 film laten overzetten op DVD. Die van Studio Maarten de Vries was verreweg het beste gedaan. Daarna zijn alle films op DVD gezet, technisch goed en keurig afgewerkt. Studio Maarten de Vries kan ik dus van harte aanbevelen, ook voor heel oude films.

DannyVeldhoven Geplaatst op 25 okt. ’13
Omzetten 8mm bandjes naar DVD in Stadskanaal
Heb onlangs 7 stuks 8mm bandjes laten omzetten naar dvd. Zeer goede service en super prijs/kwaliteit! Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

henk Geplaatst op 24 okt. ’13
Oude films digitaliseren in Stadskanaal
Wij hebben in augustus oude super 8 films en videobanden laten digitaliseren bij Studio Maarten de Vries. De klus werd binnen de afgesproken tijd uitstekend geklaard en bovendien tegen’n scherpe prijs. Niets dan lof onzerzijds. Wij kunnen dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.

Henk Diele
Hengelo

Bart Geplaatst op 24 okt. ’13
Digitaliseren video 8 bandjes in Stadskanaal
In juni van dit jaar hebben we besloten eens onze video 8 filmpjes op DVD te laten branden. Via internet uiteindelijk terecht gekomen bij Studio Maarten de Vries. We ontvingen op basis van onze opgave een nette offerte. Na wat heen en weer gemail – om af te stemmen ‘hoe-en-wat’- hebben we de bandjes opgestuurd. De DVD’s zijn keurig netjes gebrand en verpakt in hoesjes met een fotocollage van wat er op die DVD staat. Alles keurig netjes verpakt, verzonden en conform de opgegeven prijs.

Een aanrader: Studio Maarten de Vries – www.studiodevries.com

Maria Geplaatst op 24 okt. ’13
8 mm film overzetten op dvd in Stadskanaal
8 mm film, geluidstape, discette overzetten op resp. dvd, cd, memorystick.

Prijs/kwaliteitsverhouding UITSTEKEND!
Klantvriendelijkheid UITSTEKEND!
Uitvoering UITSTEKEND!
Kortom, alles UITSTEKEND!

Lisa Geplaatst op 16 apr. ’13
8 mm materiaal naar DVD in Stadskanaal
8 mm film over laten zetten naar DVD. Is vakkundig en volgens afspraak gebeurd. Betaling achteraf was mogelijk. Zou er zeker een volgende klus heenbrengen!

Fabery Geplaatst op 11 apr. ’13
omzetten 8mm materiaal in Stadskanaal
Prima service en levert kwaliteit.

hans Geplaatst op 10 apr. ’13
film overzetten naar dvd in Stadskanaal
Ben heel tevreden over Studio de Vries. Goede prijs en bovenal, goede service en goede communicatie!!

Echt een aanrader voor iedereen!!!!

Ben normaal altijd wat afwachtend maar is bij hun beslist niet nodig.

Komen afspraken beslist na, echt top!!!!!

Hans Diks

Huls Geplaatst op 14 mrt. ’13
8 mm film om laten zetten op dvd in Doetinchem
15 banden met 8 mm film om laten zetten op dvd. Ziet er perfect uit! Films worden op nummer aangegeven, zijn dus makkelijk op te zoeken.
Op de schijfjes en voorkant mapjes zijn foto’s (van de films) afgedrukt. Nogmaals perfect!!

N.Nanning Geplaatst op 14 feb. ’13
film overzetten naar dvd in Stadskanaal
Ik ben zeer tevreden over het overzetten van oude 8mm film van 1983 naar dvd. Alles is prima gegaan zoals afgesproken. Een aanrader voor mensen die hun fiim willen overzetten naar dvd. Nanno Nanning

Margriet Janssen Geplaatst op 13 feb. ’13
Film en video overzetten naar DVD in Stadskanaal
Bijzonder klantgericht en communicatief zeer sterk. Ook was ik verbaasd over het vertrouwen in de klanten. Je kunt namelijk achteraf betalen. Het was een heel erg leuke verrassing om de DVD-hoesjes met persoonlijke foto’s te zien. De CD’s zelf zijn erg mooi gemaakt. De kwaliteit is voortreffelijk en de snelheid van afhandelen perfekt. De prijs is zeer aantrekkelijk. Ik zal iedereen in mijn omgeving studio Maarten de Vries aanprijzen. Geweldig

Bakker Geplaatst op 13 feb. ’13
Film en video digitaliseren in Stadskanaal
Ik ben bijzonder tevreden over de service en de kwaliteit. Had erg veel beeldmateriaal, toch is alles zeer snel verwerkt. Dvd-hoesjes zijn leuk gepersonaliseerd. We hebben voor het eerst in jaren alle ‘oude’ filmpjes teruggezien, geweldig leuk! Het was best lastig om kostbare herinneringen uit handen te geven, maar bij Studio Maarten de Vries is het in goede handen. Inmiddels ook een doos beeldmateriaal van andere familieleden heengebracht…

Balduk Geplaatst op 21 dec. ’12
super 8 / dvd film in stadskanaal
Wij zijn zeer tevreden de dienstverlening van Studio de Vries Stadskanaal. Onze super 8 film is goed op dvd gezet tegen een redelijke prijs. Wij zullen als het nodig is zeker weer gebruik maken van zijn diensten. Ook dank voor de nette en vriendelijke aanpak.

Erik Geplaatst op 21 dec. ’12
filmpjes en video’s digitaliseren in Stadskanaal
creatief en nauwgezet voor een schappelijke prijs
communicatief sterk
klantgericht

Bert Geplaatst op 07 nov. ’12
video op dvd zetten in musselkanaal
We hebben genoten van de beelden die op uitstekende wijze overgezet waren op dvd.We kunnen iedereen aanraden om voor studio maarten de vries te kiezen, omdat bij hun,uw dierbare films in vertrouwde handen zijn.We zijn er erg blij mee. Anneke Twickler

krajenbrink Geplaatst op 14 okt. ’12
overzetten film naar dvd in Groningen
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Studio Maarten de Vries. De communicatie is goed en men levert wat men beloofd. De afgeleverde producten zijn van prima kwaliteit en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Ondertussen mijn tweede bestelling opgestuurd!

mirjam Geplaatst op 04 okt. ’12
omzetten 8 mm film naar digitaal in Oijen
Helemaal tevreden: goede communicatie, kwaliteit beeldmateriaal goed, voor zover dat mogelijk is van oude 8mm film, snelle dienstverlening.
Een aanbeveling!

den akker Geplaatst op 03 okt. ’12
digitaliseren filmpjes in veendam
duidelijke communicatie, goed produkt.

Jacobus Geplaatst op 03 okt. ’12
8mm-film overzetten op schijf in Utrecht
Idem: dit adres is prima aan te bevelen en niet duur.

v.d.bijl Geplaatst op 03 okt. ’12
super 8 fims op dvd in almere
studio maarten de vries is top wij zijn zeer tevreden van het overzetten van super 8 films op dvd
aan te bevelen deze studio
gerard

H.van Rein Geplaatst op 28 sep. ’12
Films digitaliseren op DVD in Valthermond (Dr)
Zeer tevreden met de digitalisering van 2 uur 8 mm films. De kwaliteit is nu beter als de originele films. De DVD’s hebben een professioneel uiterlijk en dat alles voor een redelijke prijs. Aan ieder zeer aan te bevelen!

Toos Martens Geplaatst op 30 jul. ’12
overzetten van filmpjes vanaf 1967 in DVD en HDD
Hebben ons eerst georienteerd op internet. Hier deze Studio gevonden en contact gezocht. Er was beperkte tijd omdat we voor de bruiloft de harde schijf graag wilden gebruiken. Het is ontzettend goed gelukt en nog ruim binnen de tijd. Daarom gaan onze complimenten naar Studio Maarten de Vries! Zij hebben onze familiegeschiedenis vanaf 1967 overgezet van vele filmpjes op DVD en harde schijf. Helemaal naar onze tevredenheid! Studio zeer aan te bevelen!

Leen Ruben Geplaatst op 14 jun. ’12
Digitaliseren van oude filmopnames in Gieten
Studio Maarten de Vries heeft naar volle tevredenheid enkele filmpjes gedigitaliseerd. Waaronder ook een bijzonder waardevolle film uit 1974. De klus is bijzonder goed gelukt tegen een alleszins redelijke prijs. Ga zo door en ik kom terug bij Studio Maarten de Vries.

Wmeer Geplaatst op 12 jun. ’12
super-8 film naar DVD in Franeker
In maart 2012 een film van super-8 over laten zetten op DVD. een zeer goede film gekregen, met een al even mooie hoes. Dit adres is prima aan te bevelen en niet duur.

Erik Geplaatst op 12 jun. ’12
Overzetten van filmmateriaal in Stadskanaal
k had een oude videoband liggen waarvan de kwaliteit niet best meer was. Het geluid en het beeld verliep niet tegelijk en het geluid was meer ruis dan je iets hoorde. Deze videoband naar Studio de Vries gebracht en zij hebben het weer op DVD kunnen zetten met een goede kwaliteit in zowel beeld als geluid. De verhouding kwaliteit en prijs is uitstekend. Ze leveren absolute top kwaliteit en dat voor een leuke prijs. En dan heb ik het over de vriendelijke service die zij verlenen nog niet eens gehad.

Kortom een goed bedrijf en een echte aanrader om uw filmmateriaal heen te brengen!

Gerard.grooters Geplaatst op 28 mrt. ’12
film overzetten op dvd in stadskanaal
Gerard 28-3 – 2012 Haarlo Films digitaliseren op dvd. Heel goed werk geleverd volgens afspraak nadat ik offerte had aangevraagd. Zal zeker dit door spelen naar andere mensen. Nogmaals bedankt Studio Maarten De Vries.

Tychovin Geplaatst op 13 mrt. ’12
8mm film overzetten op DVD en HDD in Rhoon
35 jaar oude super 8 films zijn door Studio Maarten de Vries overgezet op DVD en HDD. Het resultaat is verbluffend. Wij zijn uiterst tevreden.

Hurkmans73 Geplaatst op 08 mrt. ’12
van 8mm film naar dvd . in waalwijk
hoi ik ben heel blij dat mijn filmpjes over gezet zijn naar dvd ik kon ze niet meer bekijken maar nu weer wel supper , en deze heer heeft het heel goed gedaan netjes afgewerkt voor mij , ik ben jullie dank baar , naar zo lang gezocht te hebben om dit zo tekrijgen petje af heren en bedankt ge guus

Andrea Geplaatst op 08.02.2012
fimpjes overzetten naar dvd in Stadskanaal
Wij hebben onze oude 8mm-filmpjes door Maarten de Vries op dvd laten zetten. Dat ging prima: het resultaat is goed, de prijs is schappelijk en de service is prima.

truida.hospers Geplaatst op 21.01.2012
video films overzetten in stadskanaal
Even mijn ervaring met Maarten en zijn partner. Ik had enkele super 8 films van 35 jaar geleden die hebben ze fantatisch op een dvd gezet met mooi achtergrond muziek. Ook had ik nog video films die zijn ook gedigitaliseerd ook die zijn geweldig overgezet. Ik ben zeer tevreden over studio Maarten de Vries

Rnest Geplaatst op 21.01.2012
8mm film naar DVD in Stampersgat
Ik ben erg tevreden over het feit dat Studio Maarten de Vries mijn 3 spoelen van het feest van de harmonie op DVD heeft gezet. Alles was prachtig verzorgd, de DVD en prijs en de films die terug kwamen. Ik zou het iedereen aanraden.

van steenbergen Geplaatst op  20.01.2012
Omzetten van beschadigde VHS-banden in Hattem
Via mijn zuster kwam ik in contact met Studio Maarten de Vries. Zij vertelde mij dat ze erg tevreden was over oude 8mm films die door Maarten op DVD zijn gezet. Ik heb met plezier de resultaten bekeken. Ik had zelf nog twee beschadigde VHS banden die ik zelf niet kon kopiëren omdat bij de één de band ernstig beshadigd was en bij de ander de spoelen vastgelopen waren. Ik kreeg bericht toen het geheel klaar was. Op mijn verzoek heb ik nog een harddisc opgestuurd om daar ook de films op te laten zetten. Keurig is alles weer snel teruggestuurd. Alles goed verzorgd. Uitermate vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En alles voor een hele nette prijs. Ik ben bijzonder tevreden.

Barendsen Geplaatst op 19.01.2012
omzetten 8mm films naar dvd in Groningen
Mijn ouders hadden nog ik weet niet hoeveel 8mm filmbanden in de kelder liggen. Om deze herinneringen te bewaren voor mijzelf en mijn zusters had ik besloten om deze op DVD te laten zetten. Mijn moeder vond dit ook wel heel fijn omdat zij het heerlijkk vindt om foto’s en films te bekijken en nu alles op DVD staat kan ze dat de hele dag doen als ze daar zin in heeft. De service en het werk van Studio Maarten de Vries is klasse. Iets anders kan ik niet zeggen. Ze hebben alles bij mij thuis opgehaald en ook weer terug gebracht toen het klaar was. Klanten service ten top! De DVD’s zien er perfect uit in hun bijpassende hoesjes en de kwaliteit is uitstekend. Ik heb Studio Maarten de Vries al bij diverse kennisen en familieleden aanbevolen. Als ik nog iets moet laten overzetten gaat dat zeker naar Studio Maarten de Vries. Uit de kunst!

Frederik Geplaatst op 24 nov. ’11
Filmpjes overzetten van mijn famile in Weener (Duitsland)
Ik ben heel tevreden over het werk van Studio Maarten de Vries ook namens mijn dochter bedankt voor het overzetten van de 8mm films Het was verrassend om te zien hoe goed ze zijn overgezet Mooi met het inleidend menu en verpakt in een mooi hoesje Het was verrassend te zien dat de volgorde van de film bijna perfect waren en het personlijke kontakt en de service was gewoonweg uitstekend

Dus onze hartelijke dank ervoor mocht ik mensen spreken die het zelfde ook willen zal ik ze met veel overtuiging jou aanbevelen echt Topie

Frits Kok

lappie Geplaatst op 23.10.2011
x in Berghem
zeer goede ervaring opgedaan. Verschillende 8mm films opgestuurd en deze waren al binnen 10 dagen terug. Ook zijn de bestanden op een meegeleverde HDD gezet om later te kunnen bewerken of als backup. Ook de gemaakte menu’s en hoesje maakt het geheel helemaal compleet. Als laatste of eigenlijk als eerste: de beelden en het geluid ziet er heel goed uit. Mijn evtuele volgende opdrachten gaan natuurlijk dan ook naar Studio Maarten de Vries

H Schuurmans

gerda Geplaatst op 17.10.2011
super 8 filmpjes overzetten op dvd in kaatsheuvel
Studio Maarten de Vries heeft voor ons verschillende oude filmpjes op dvd gezet en het resultaat is prachtig geworden terwijl de filmpjes heel slecht waren door een kapotte projektor. De dvd’s zijn prachtig bedrukt. Ik ben zeer tevreden.

A. Pols Geplaatst op 15.09.2011
8mm film naar DVD in Groningen
Studio Maarten de Vries heeft voor ons een aantal gevonden 8mm films op DVD gezet. Keurige behandeling en het weer zichtbaar worden het verleden is super leuk. De door ons aangeleverde 8mm film was slecht van kwaliteit maar heeft dankzij bewerkingen toch een mooie DVD opgeleverd. Reuze dank !

M. van den Boogaard Geplaatst op 12.09.2011
8mm filmpjes overzetten naar DVD in Wolvega
Zeer tevreden over deklantvriendelijkheid, de service en snelle dienstverlening. Ook een prima prijs/kwaliteitverhouding!

t.mensinga Geplaatst op 05.09.2011
Oude super 8 fims op dvd zetten in Bierum Helemaal top!
wij zijn zeer tevreden over de zeer vriendelijke kennismaking behandeling en afspraken, En uiteraard over het geleverde materiaal, Aan te bevelen voor een ieder die oud filmmateriaal zeker wil stellen !
Fam Mensinga.
Bierum

Robert Geplaatst op 02.09.2011
Bedrijfs Logo laten maken in Heerde
Zeer snelle dienstverlening!! En een zeer mooi bedrijfslogo gekregen!! Complimenten voor de goede behandeling!

Groeten Robert

Brouwer Geplaatst op 31.08.2011
DVD maken in Groningen
Ook ik ben zeer tevreden over het werk van Studio Maarten de Vries. Ik was verrast door de mooie afwerking van het geheel met een mooi en passend hoesje. De contacten verliepen prettig wat mij een goed gevoel gaf, zeer betrouwbaar. Ik breng de SD kaarten van de afgelopen vakantie weer naar Maarten de Vries en verheug me al op een mooie DVD.

Rika Geplaatst op 31.08.2011
Super8 en Video8 naar dvd in Leek
Jarenlang hebben de films in de kast gelegen. We hadden geen naar behoren werkende afspeelapparatuur meer. Studio Maarten de Vries heeft ze voor ons op dvd gezet. Bij de “proef dvd” die we ontvingen ontstond een probleem bij het afspelen. Maarten en zijn partner Ingrid hebben werkelijk “stinkend” hun best gedaan om dit probleem met goed resultaat op te lossen. Vervolgens ontvingen we de resterende dvd’s. en dan is het genieten van beelden die ver weggestopt zaten in je geheugen. Zo van: “Och ja, weet je nog, geweldig” De kwaliteit van het beeldmateriaal, maar ook de layout van de dvd hoes is bijzonder goed te noemen. De contacten met Maarten en Ingrid zijn steeds prettig verlopen en ze zijn zéér klantgericht bezig. Kortom, wij willen dit bedrijf van harte bij u aanbevelen

jos Geplaatst op 26.08.2011
filmpjes overzetten in Langenboom
Ik had niet verwacht dat de DVD zelf en de hoesjes er zo mooi uit zouden zien. Dat geeft het geheel een prachtige uitstraling. Er is helemaal geen kwaliteitsverkies opgetreden. Ik denk zelfs dat de kwaliteit van de filmpjes op DVD beter is geworden. Deze goede ervaring mer studio de Vries is voor mij een reden om er mee verder te gaan. Ga zo door.

peter Geplaatst op 25.08.2011
video 8 op dvd in Almere
wij hebben diverse videotapes opgestuurd met het idee ,dan krijgen we het op dvd terug en kunnen we het makkelijker bekijken buiten onze verwachting kregen we het geheel retour in mooie doosjes met daarop teksten en foto’s gerelateerd aan de dvd die erin zat echt supper zoals dit bedrijf zijn werk doet en met zijn klanten omgaat keurig op tijd een mailtje dat alles was aangekomen Maarten nogmaals bedankt, echt netjes gedaan

Vos Geplaatst op 25.08.2011
8mmfilms overzetten op DVD in Hoogezand
Ik heb een groot aantal 8mm films (die allang vergeten op zolder lagen) door studio Maarten de Vries op DVD laten zetten. Dat is allemaal keurig gebeurd met muziek eronder die ik zelf aangeleverd had. Van tevoren is via de mail een aantal keren contact geweest over wat erop stond en wat waar moest komen. Op de hoesjes staan fragmenten van hetgeen erop staat en alles is keurig in hoofdstukken verdeeld. Kwaliteit en uitvoering zijn (ondanks het feit dat er film beschadigd was) uitstekend. Ik kan studio Maarten de Vries dan ook zeker aanbevelen.

Michel Geplaatst op 09.08.2011
Omzetten VHS en Video 8 op DVD in Heiligerlee
Erg tevreden over de kwaliteit en service van deze studio. Zoekt u iemand om een video om te zetten, kan ik u zeker Maarten aanbevelen. Buiten het feit dat ze keurig alles op dvd hebben gezet, zien zelf de hoesjes er piekfijn uit en hebben ze het zelfs persoonlijk bij mij thuis afgegeven. Ook de berichtgeving op de site met de laagste prijsgarantie hebben ze waargemaakt en daarbij is het ook gewoon meer dan goed en netjes op DVD gezet. Complimenten voor deze jonge onderneming!

Cygne Geplaatst op 26.11.10
overzetten ‘video op dvd in Vlagtwedde
Prima adres voor het overzetten van video op dvd. Er is veel mogelijk, vwb montage, muziekkeuze e.d.. Professionele uitvoering en afwerking en een goede service, zoals gratis halen en terugbrengen van het materiaal. Hoort zegt het voort zou ik zeggen. Cygne

em.thema Geplaatst op 24.09.10
8 mm films overzetten op dvd in Haarlem
Ik ben blij, dat ik Studio Maarten de Vries benaderd heb om mijn 8 mm films over te laten zetten op DVD’s. Goede service en goede kwaliteit Geen rompslomp meer met de films.. Makkelijk en heel leuk om de DVD’s op de televisie te zien. En de hoezen had ik niet verwacht. Met enkele beelden uit mijn films.. Complimenten.

Eric Steegstra Geplaatst op 23.09.10
digitaliseren van 8mm film in Groningen
Echte filmliefhebbers ! Ik had fragmenten van dubbel 8 en single 8 filmpjes nodig voor mijn toekomstige website. Ik ben filmmaker en gewend kritisch naar beeldkwaliteit te kijken. Het was helemaal goed, de filmpjes kregen een tweede leven. Goede service en vakmanschap !

van ommeren Geplaatst op 23.09.10
Alliance Française in Amersfoort
Studio de vries is een uiterst betrouwbare studio: men levert vakwerk! Voor onze Alliance Française hebben we allemaal korte filmfragmentjes van VHS op DVD laten zetten: het resultaat is prachtig. Dat geldt overigens ook voor de hoesjes: het resultaat was perfect met mooie Franse afbeeldingen, chapeau!!

Michiel Hagdorn Geplaatst op 23.09.10
video overzetten op DVD in Groningen
Uitstekend én vriendelijk bedrijf. Produkt (overzetten van video op DVD, audiocassette op CD) technisch in orde, een mooi hoesje ontworpen, een heel persoonlijke en bovengemiddeld goede service.

MH, Groningen

Kennel vanBeetseHoven Geplaatst op 23.09.10
video en smalfilms overzetten in vlagtwedde
Uiterst content met het door Studio Maarten de Vries geleverde product. Keurige klantvriendelijke en betrouwbare behandeling. Om eerlijk te zijn boven verwachting goed. Een aanrader voor iedereen die oude films (video of smalfilm) wil behouden. ACP Sellingen

JOOP Geplaatst op 19.09.10
super 8 films overzetten op dvd in middelburg
Zeer tevreden over de contacten met Studio Maarten de Vries. Prima werk geleverd overeenkomstig de gemaakte afspraken. Zal zeker nog gebruik maken van deze studio.

h.boersbroek Geplaatst op 17.09.10
8mm film overzetten naar DVD in Blijham
Wij zijn erg blij dat onze trouwfilm en de filmpjes van de kinderen zo mooi op DVD zijn overgezet.. Op de hoes van de DVD staan 2 foto’s van de film, dus direct herkenbaar. De DVD is in fragmenten verdeeld, zodat bepaalde beelden makkelijk zijn terug te vinden. Wij zijn zeer tevreden. Uitstekende ophaal- en brengservice.

Legrom MIR Geplaatst op 17.09.10
filmpjes omzetten naar DVD in Groningen
filmpjes overzetten naar DVD. We zijn zeer tevreden. Kwaliteit en uitvoering prima Levering op tijd en zelfs aan huis afgeleverd. Zo zijn de jeugd filmpjes van onze kinderen goed te bekijken. We bevelen deze studio zeker aan om deze werkzaamheden uit te voeren. Erg tevreden zijn we.

RFJ L te Groningen

Willie Geplaatst op 17.09.10
Smalfilms digitaliseren in Valthermond
Ik ben zeer tevreden over de opdracht die Studio Maarten de Vries voor mij heeft uitgevoerd. Alle afspraken zijn stipt nagekomen
wat betreft kwaliteit, prijs, halen en bezorgen. Ik heb, en zal hem zeker blijven aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. WHM. Valthermond.

van Steenbergen Geplaatst op 17.09.10
Smalfilms overzetten op DVD in Haarlem
Studio Maarten de Vries heeft voor mijn familie onze 60 jaar oude smalfilms en geluidsbandjes op DVD gezet en CD gezet. Ik heb de
films zelf afgeleverd, en ze zijn per post teruggestuurd. De service was vriendelijk en correct, en het resultaat hartstikke goed. Ik ben heel blij dat ik deze studio heb uitgekozen voor dit voor mij belangrijke omzetten!

@JW Geplaatst op 17.09.10
Filmpjes overzetten naar DVD in Vlagtwedde
Ik ben heel tevreden over het werk van Studio Maarten de Vries. Ze hebben voor mijn allerlei filmljes overgezet naar DVD. De filmpjes werden bij mij huis opgehaald (en later weer teruggebracht). Alles is netjes overgezet en op de hoesjes om de DVD staan fragmenten van de betreffende DVD die er in zit. Ik zou zeker weer gebruik maken was de diensten van Studio Maarten de Vries en heb ze ook al bij kennissen aanbevolen. Helemaal top!

2 Reacties

  1. Twee maal een klus laten uitvoeren door Maarten, niets anders dan lof. Perfect werk afgeleverd.

  2. Ruim een half uur super-8 laten omzetten naar MP4, geleverd op USB-stick. Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen…..ruim boven verwachting, Dank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.